EFOP-3.3.5-17-00050 Korszer pedagógiai módszere alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Programok kísérleti megvalósítása projekt

 

Iskolánkban, az EFOP-3.3.5-17 pályázatnak köszönhetően, 2019. június 24-29 közötti időszakban, naponta 8.00-16.00-ig érdekes, sportos programokat, foglalkozásokat szervezünk tanulóiknak, a nyári napközis tábor keretében. A „Közlekedés, KRESZ, Sport és egészségre nevelés” témában szervezett programokon az 1., 2. , 4. és 6. évfolyamosok vehetnek részt.

 

A foglalkozásokat tapasztalt kollégáink fogják össze: Horváth Klára, Kozák Csilla, Gocsikné Kaszás Enikő, Maller Éva, Hartmanné Tóth Katalin, Horváth Zalán

 

A programokon, foglalkozásokon való részvétel a jelentkezőknek ingyenes. Tartalmazza a napi négyszeri étkezést (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna), és a programok költségeit (belépőjegy, útiköltség, eszközök, stb., amelyet a pályázat finanszíroz.

 

 A programhét célja:Közlekedés, KRESZ, sport és egészségre nevelés játékkal.

 

Egészséges életvezetési, közlekedési ismereteket tartalmaz a program, és arra törekszik, hogy a gyerekek legyenek képesek párokban, kisebb csoportokban, csapatokban együtt játszani. A játékok, játékszabályokkal való megismerkedés után képesek lesznek kreatívan egy-egy játék kitalálására, a játék szabályának egyszerű megfogalmazására, miközben személyiségük is fejlődik.

Kérjük, nyilatkozzon, hogy hozzájárul-e, ahhoz, hogy gyermeke részt vegyen ezeken a programokon.