Néhány hasznos információ a következő tanévhez

Tankönyvek

1-8. évfolyamon minden tanuló ingyen kapja a tankönyvet.

Az összeállított csomagok átadására a következő módon kerül sor:

1. Az 1.és 2. osztályos tanulók szülei augusztus 31-én csütörtökön 8:00-11:00 között vagy az évnyitó után vehetik át az osztályfőnöktől a tanteremben.

2. A 3-8. évfolyamon szeptember 1-én veszik át a tanulók a tankönyveiket az osztályfőnöktől. (Táskát hozzanak!)

 

Évnyitó

Augusztus. 31.-én csütörtökön, délután 17:30-kor az udvaron.

Ekkorra mindenki hozza magával a bizonyítványát.

Az első tanítási nap szept. 1. (péntek), órarend szerinti tanítással, ebéddel, napközivel indulunk.

 

Étkezés

Akik ingyenes vagy kedvezményes étkezésre jogosultak, a szükséges határozatokat hozzák magukkal. Befizetés augusztus 28-án és 29én. 8:00- 15:00. Ebédidő 12:00-13:00.

Az ingyenes napközi igényt is be kell jelenteni! Kérjük, azokat is jelentsék be, akik csak szeptember közepétől vagy végétől veszik igénybe, hogy a napközis csoportokat ez alapján tudjuk kialakítani. A jelzett időpont után már nincs biztosíték arra, hogy a késve jelzett igényeket ki tudjuk elégíteni.

 

Osztálynévsorok

A végleges osztálynévsorokat a bejárati ajtóra kifüggesztettük.

 

Tanulószoba

Elsődlegesen az 5. és 6. évfolyamosok számára szervezzük, ahol a délutáni időszakban a szülői felügyelet ellátása munkába járás miatt gondot okoz.

Jelentkezési lapok a portáról folyamatosan kérhetők! Leadási határidejük szeptember 4-e, hétfő, 8:00 az osztályfőnöknél.

Részletes tájékoztatás a tanulószobai ellátásról és az igénylőlap itt --> tölthető le.

 

Szeptembertől már mindenkit érint az öt testnevelés óra.

Felsős (5-8. o) tanulóknál a szülők ha, gyermekük egyesületben igazoltan sportol vagy balettra, néptáncra, egyéb táncra jár heti legalább kétszer 45 percben, felmentést kérhetnek a 4. és 5. testnevelés óra alól. Ezek az órák délután kerülnek megszervezésre, nyilván csak az érintett tanulóknak. A felmentésről szóló kérelmet portáról lehet kérni, valamint innen --> letölthető, és kérjük, hogy kitöltve szeptember 1-re hozzák magukkal !